Матраци Нани Паралел

Матраци Нани

За матраци Нани:

   “Паралел” ЕООД (ЕАД) съществува от 1995г. и вече е заела лидерски пазарни позиции в България.
  Основните дейности на дружеството са:
  1. Производство на матраци “НАНИ – анатомични, ортопедични, Kovafoam memory.
  2. Производство на матраци, легла, завивки – за хотели – комплексно обзавеждане.
  3. Производство на блоков пенополиуретан ”Kovafoam”.
  4. Производство на полиестерна термо вата.
  5. Производство на тапицирана мека мебел.  В огромната мострена зала, с която разполага “Паралел” са изложени всички модели мека мебел и матраци “НАНИ”, изработени от фирмата, както и стоки за обзавеждане на дома и офиса.
  Фирма “Паралел” ЕООД притежава високотехнологично оборудване за производство на матраци, блоков пенополиуретан и термовата; съоръженията са от водещи световни лидери в тази област: американската Gribetz International, Porter International American companies, немските Hennecke, Feken-Kirfel, италианската Ram Elettronica, DB Italian companies.
  Продукцията на фирмата е с европейско качество на разумни цени.
  Съобразена с изискванията на ISO 9001-2000.

Какво произвеждат Паралел ЕАД – Нани

KOVAFOAM MEMORY матраци НАНИ

Матрак Сирена MEMORY  и матрак Бахама MEMORY са уникални по своето качество и комфорт, анатомични матраци с марка НАНИ.
  В тях е вложен революционно – нов, чувствителен продукт, наречен Kovafoam memory. Това е вид пенополиуретанова пяна с пореста структура, която се влияе от тежестта и топлината на човешкото тяло и възвръща 100% от първоначалната си форма при липса на натиск.
Kovafoam memory се движи и мени своето положение спрямо извивките на тялото и намалява съприкосновението с особено чувствителните му зони – глава, рамене, таз, колене, ходила. Във всяка точка тялото потъва в различна степен, в зависимост от собствената си тежест.
  С невероятните си свойства Kovafoam memory матраци НАНИ осигуряват не само комфорт по време на сън, но и отслабват болките в ставите и костите.   Решават проблеми с кръвообръщението и успешно се справят с честите главоболия.
Kovafoam memory матраци НАНИ реагират на външните температурни промени: хладни са при свръхтопло и приятно топли – при студено време.

Анатомична възглавница НАНИ memory

  1.Анатомична възглавница НАНИ memory foam се препоръчва за отпускане на врата, при дискомфорт на раменете, главоболия и синузит. Усилва дълбокия възтановителен сън. Осигурява правилно разположение на гръбначния стълб. Създава идеални условия за правилното регулиране на кръвообръщението, намалява въртенето по време на сън и редуцира хъркането.
  2.Анатомичните форми на възглавница НАНИ позволяват на главата да потъва по-дълбоко при лежане по гръб и предизвикват лесно изпъване на вратните прешлени. Специалната висока плътност и меката компресия на високоеластичната пяна отговарят на контурите на Вашата глава и врат, като подсигуряват безподобен комфорт и опора.
  3.Анатомично оформеното щадящо ядро на възглавница НАНИ поддържа Вашият врат и го изравнява с гръбначния Ви стълб. При странично положение на тялото, то се грижи за това, празното пространство между раменете и главата да бъде изпълнено.
  4.MEMORY FOAM възглавница НАНИ е създадена от антиалергични материали и снабдена с цип за по-лесно почистване на калъфа.

Разберете къде да можете да закупите матрак в бургас?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *